Fabrica Urbanna - Mobila din lemn la comanda in fabrica proprie

Urbanna - Mobila din lemn stratificat. Usi, ferestre din lemn

Usi din lemn – ce model sa alegi pentru un ambient placut si primitor?

 

Pentru un aer rafinat, primitor, dar totodata proaspat si curat, modelele de usi din lemn sunt solutia de cele mai multe ori. La Urbanna lemnul natural e tratat cum se cuvine si ti-am pregatit o serie de modele care te-ar putea incanta. Daca ai idei proprii si vrei ca stilul sa fie unic, te asteptam sa ne contactezi pentru noi proiecte executate la comanda.

Usi din lemn pentru exterior, moderne –detaliile ce incoroneaza modelul

Usile din lemn pentru exterior sunt realizate din soiuri trainice de lemn. Stejar, molid, tei, frasin si alte exemplare sunt prelucrate manual de catre echipa noastra in fabrica proprie. Acest tip de usa este unul incantator datorita libertatii de exprimare in vederea personalizarii oricarui model ales. Fiind executata la comanda, usa poate capata exact aspectul dorit de tine. Liniile curbate, iesite in relief, drepte sau formele vor aduce un plus de estetica produsului.

Usile au grosimi de cate 68-80-92 mm, lucru ce le face un bun izolant atat termic cat si fonic. La izolarea acesteia, mai participa si etansarea realizata cu 2 garnituri cu rezistenta mare la uzura. Pentru o si mai buna durabilitate, acesta necesita un tratament special. Lemnul e trecut printr-un proces 100% ecologic, in urma caruia acesta obtine calitati cu rol de protectie impotriva daunatorilor, contra umezelii si a prafului.

Usa de exterior este prevazuta cu toc din lemn stratificat de pin. Pentru o rezistenta la trafic, ea este dotata cu prag de AL si pervaz drept din pin.
Siguranta casei este mereu o prioritate, tocmai de aceea am accesorizat-o cu sistem de feronerie de top. Usa are inchidere in 5 puncte. si yala cilindru cu 3 chei.
Sticla sablata cu model este un detaliu aparte ce permite mai multa luminozitate in hol.

Ca si element exterior, aceasta dispune de protectie UV si rezistenta la variatii mari de temperatura (ploaie si inghet). La noi, nuantele de finisaj sunt nelimitate tocmai ca tu sa-i oferi culoarea dorita modelului de usi din lemn pentru un aspect exterior de vis! 

 

Usi din lemn pentru interior, cu sticla – pentru un aspect elegant al fiecarei incaperi

Usile din lemn pentru interior se pot prelucra sub diferite modele, insa fiecare are caracteristica ei aparte. Realizate din lemn natural prelucrat la comanda, acesta este tratat 100% ecologic pentru o mai mare durata de viata. In urma acestui proces, lemnul a capatat calitati antiseptice si rezistenta mare la umezeala si praf pentru ca tu sa te bucuri de un aer cat mai curat si proaspat.

Oferind mai multa luminozitate incaperilor, acestea contribuie si la atmosfera linistita si primitoare. Acest model de usa se potriveste de minune in spatiile putin mai ample, dar se integreaza perfect si in incaperile mai modeste. Usile albe realizate de echipa Urbanna sunt lucrate din lemn stratificat, cu esenta de stejar. Ele sunt intarite de un toc, pervaz si cornisa din stejar.

 

Pe langa aspect, usile trebuie sa fie si un element de incredere in orice situatie. Pentru asta, sistemul de inchidere realizat din fier forjat se face in 5 puncte avand la alegere broasca cu inchidere din cheie, butuc yala sau future. Aceste usi din lemn interioare sunt dotate cu balamale reglabile pe 3 directii cu capace de plastic, si broasca silentioasa AGB. Garnituri din EPDM si manerul din Linea Cali completeaza finisajul acestui model.

Sticla poate fi sablata cu model pentru a pastra identitatea camerei, fatetata, clara sau chiar vitralii.

Alege unul din modelele disponibile pe site, ori indrazneste sa vi cu propria-ti idee pentru a-ti pune amprenta complet in rezultatul final. Printre atatea exemple de piese standard, ori personalizate stim ca e dificil sa te decizi asupra unui singur model. Lasa-ne sa te ajutam si sa gasim impreuna cu tine modelul de usi din lemn, pentru un ansamblu de invidiat.

 

 

  • Category :
  • Type :