Fabrica Urbanna - Mobila din lemn natural standard si la comanda

Urbanna - Mobila din lemn stratificat. Usi, ferestre din lemn

Mobilier pentru bucatarie in stil clasic sau modern?

Bucataria este locul in care ne reunim cu totii in majoritatea portretelor familiare. Piesele de mobilier in stil clasic sau modern definesc atmosfera acestui loc ce ne strange laolalta. Pentru aceasta, Urbanna iti pune la dispozitie piese de mobilier pentru bucatarie facute la comanda sau standard. Acestea sunt realizate din lemn natural, ce confera un aer primitor, cald si elegant creat de fibra naturala a lemnului.

mobilier pentru bucatarie lemn

Mobilier pentru bucatarie la comanda- pentru amprenta proprie asupra designului care te inconjoara

Probabil de-a lungul timpului sau pe masura ce ai renovat te-ai confruntat cu piese de mobilier care din cauza dimensiunilor mari, ori chiar insuficiente. La Urbanna dispui de flexibilitatea ce-ti ofera mana libera in dimensiunile si aspectul pe care doresti sa-l obtii, pentru piesele de mobilier de care ai nevoie.

Realizate pe baza de proiect, vei avea mobilierul in functie de spatiul tau disponibil si nu vei fi nevoit sa decorezi raportat la cat de mare sunt piesele de mobilier. Acestea sunt prelucrate din lemn natural masiv care, in urma unui proces 100% ecologic a capatat calitati antiseptice si rezistenta mare la umezeala, fara a permite prafului sa intre in fibra acestuia.

Un aspect destul de important este si gama nelimitata de nuante pentru finisaj, reusind astfel sa asortezi cu restul elementelor de decor, sau poti opta pentru fibra lemnului vizibila care-ti ofera un sentiment de liniste.

Mobilier pentru bucatarie cu design clasic sau modern

Tot la noi vei gasi si piese de mobilier executate standard pentru a da contur bucatariei tale, adoptand un stil clasic sau modern. Fabricate din esenta tare de lemn natural, piesele de mobila vin in nuante mai neutre, pentru a fi usor de asortat cu restul accesoriilor decorative.

mobilier pentru bucatarie lemn maro

Fiecare piesa de mobilier realizata pe comanda ori standard, poate fi completata la randul ei cu accesorii ce-i faciliteaza scopul si ii pun in valoare detaliile. Lemnul natural este tratat ecologic. In urma acestui proces el dobandeste calitati si da dovada de o rezistenta mare si indelungata la praf si umezeala.

bucatarii din lemn

Acesta este foarte usor de intretinut datorita finisajelor ce nu permit ca acestea sa intre in fibra lemnului. Datorita detaliilor foarte bine puse in evidenta de catre echipa noastra, aceste piese de mobilier vor intrece asteptarile oricui. Completeaza-ti locuinta cu elemente decorative din lemn natural si transform-o intr-una de vis.

Tot ce ramane de facut este sa te hotarasti asupra modelelor de mobilier pentru bucatarie pe care le doresti sau sa iti compui chiar tu ansamblul propriu. Apoi, noi o sa ne ocupam in intregime de absolut tot ce e necesar ca aceasta dorinta a ta sa prinda contur. De la masuratori exacte pentru a putea garanta produsul asteptat la design-ul dorit si pana la montaj.

Mobilier din lemn

Fiind prelucrate la comanda, procesul va dura de la 2 la 4 saptamani, dupa care abia asteptam sa te surprindem in cel mai placut mod posibil.

  • Category :
  • Type :