scari pentru interior -ofera casei tale un aer de poveste cu scari de interior

Urbanna - Mobila din lemn stratificat. Usi, ferestre din lemn

Ofera casei tale un aer de poveste cu scari pentru interior

Orice model de scari pentru interior deja existent sau prelucrat la comanda e realizat in intregime din esente puternice de lemn. Rolul scarilor e de a imparti zgomotele zilelor pline de serile linistite petrecute cu familia. La Urbanna gasesti modele de scari disponibile in stiluri diferite, care sa-ti armonizeze locuinta. Ai posibilitatea de a alege intre stilul clasic, de odinioara sau cel modern, minimalist. Facand aceasta legatura intre zi si noapte, scarile trebuie sa fie realizate exact pe placul tau. Tot la noi, ideile tale pot prinde viata. Ai libertatea de a-ti pune amprenta in produsul finit. Adica ai posibilitatea de a realiza scarile exact cum ti le imaginezi. Totul poate fi facut la comanda, trebuie doar sa impartasesti ideea cu noi.

scari pentru interior

Cu o atentie desavarsita din partea echipei, lemnul din care sunt realizate produsele e 100% natural. Prin aceasta metoda reusim sa dam si valoare casei tale, nu doar un simplu element decorativ. Modelele de scari pentru interior pot fi decorate cu linii si detalii frumos iesite in relief.

scari pentru interior

 

Aceste elemente de decor pot fi personalizate dupa bunul plac si stil. Incaperi precum bucataria, livingroom-ul ori holurile ce conduc la alte camere pot fi imbogatite cu scari pentru interior. Aspectul trebuie sa fie cat mai simplu, elegant si facut cu stil. Din acest motiv, accentul trebuie sa cada pe naturalete, iar lemnul natural e cea mai inspirata alegere. Cu ajutorul lui vei reusi sa schimbi aspectul oricarei case sau apartament. Cu scarile de interior realizate in intregime din lemn natural vei obtine un aspect de vis pentru locuinta ta. Chiar daca in trecut acestea erau mai putin intalnite, acum incep sa-si faca tot mai mult simtita prezenta.

Accesoriile destinate fiecarui model de scari pentru interior -o incantare

Ai accesorii precum balustri clasici, minimalisti sau moderni pana la aplicatii montate pentru a facilita urcarea si coboranrea. Fiind piese decorative ce schimba intreg aspectul locuintei intr-unul de poveste, nu se vor demoda niciodata. Aceste elemente aduna galagia provocata de diminetile aglomerate, iar apoi o transforma incet in linistea ce se asterne seara. De cele mai multe ori traficul este constant si intens. Pentru ca ne-am gandit la tot, am decis sa punem la dispozitie si accesorii cu care deplasarea e mult mai comoda, iar aspectul are si el de castigat.

scari lemn

Mana curenta:

Aceasta e un element ce vine stabilit in partea de sus a balustradei deja existenta. Rolul acesei imbunatariri aduse e de a oferi o siguranta in plus la urcare si coborare. Prin materialul din care sunt realizate, acestea impiedica alunecarea mainii.

accesorii scari

Balustri

Balustri sunt un accesoriu pentru fiecare model de scari, prin completarea acestora. In functie de stilul ales, acestia aduc cu ei un aer modern, iar eleganta si rafinamentul se simte datorita lemnului natural.

balustri

Orice model de scari e realizat in intregime din lemn precum molid, stejar, pin nordic si nu numai. Grosimea de care acestea dispun este de 35-40 mm iar impreuna cu adezivul bicomponent, scarile au un grad mare de rezistenta pe timp indelungat. Tratate printr-un proces 100% ecologic, lemnul detine calitati antibacteriene si a dezvoltat o rezistenta mare la umezeala si praf. Totodata pot fi prelucrate intr-o gama nelimitata de culori si finisaje. De la impregnanti ce lasa fibra lemnului vizibila, pana la nuante conform paletei RAL.

Intra acum pe site si alege-ti modelul de scari pentru interior potrivit tie pentru o locuinta de vis!

 

  • Category :
  • Type :