Usi lemn natural pentru interior de diferite stiluri - Fabrica Urbanna

Urbanna - Mobila din lemn stratificat. Usi, ferestre din lemn

Usi din lemn natural pentru interior

Usi lemn natural pentru interior de diferite stiluri

Usi din lemn natural pentru interior -un element principal in alcatuirea locuintei.

 

Usi lemn natural interior chiar si pentru cele mai indraznete stiluri. Fiind prelucrate din lemn natural solid, acestea au o durata de viata indelungata. Acestea pot fi executate tip rama cu tablii si sticla, ori pantografate. Modelul prevazut cu sticla iti pune la dispozitie mai multe optiuni. Sticla poate fi clara, fatetata, sablata integral ori cu vitralii sau modele. Alaturi de usa din lemn pentru interior, opteaza pentru un model de mobilier prelucrat la comanda. Executata in fabrica proprie, iti vei putea pune amprenta din plin in rezultatul ce urmeaza. Usile pentru interior trebuie sa ofere pe langa un aspect minunat, o rezistenta buna in timp. Grosimea de 42 mm si etansarea realizata de catre o garnitura vor face din ea un izolant termic si fonic.

Poti opta pentru diferite stiluri. Noi, cei de la Urbanna, acordam o mare atentie lemnului cu care lucram. De aceea, acesta trece printr-un proces 100% ecologic care-i ofera calitati antiseptice si rezistenta impotriva umezelii. Schimba atmosfera locuintei cu unul din modelele de usi, atat moderne si colorate, cat si clasice si pantografate.

  • YEAR :
  • LOCATION : Muscat, Sultanate of Oman
  • TYPE : Bathroom
  • CREATIVE DIRECTOR :
  • VISUALIZATION :
  • PORTFOLIO :
Usi din lemn natural pentru interior

Acest formular colectează numele, adresa dumneavoastră de e-mail și numărul de telefon, pentru a putea să vă raspundem solicitărilor. Pentru mai multe informații, verificați Politica de confidențialitate, pentru a vedea cum, unde și de ce salvăm datele trimise.