Mobila de bucatarie premium la comanda - Urbanna

Urbanna - Mobila din lemn stratificat. Usi, ferestre din lemn

Mobila de bucatarie premium la comanda

Mobila de Bucatarie Premium La Comanda

Mobila de bucatarie premium la comanda poate lua cele mai deosebite forme. Bucataria Urbanna e unica, personalizata si mereu  imprima din sufletul beneficiarului. Fabrica URBANNA construieste fiecare proiect de la zero. Ne dorim ca piesele de mobilier sa se imbine perfect cu personalitatea fiecarui client in parte.

Nu realizam doar mobila , ci cream spatii in care tu sa poti sa evoluezi. Vrem sa te simti bine si mandru de locuinta ta. Alegem impreuna esentele si apoi gandim spatiul, pentru ca tu sa ai exact ce ai visat….

Fabrica Urbanna considera bucataria ca fiind spatiu intim. Este locul unde mananci, gatesti. Bucataria reprezinta spatiul unde poate stai cu prietena cea mai buna la o cafea de vorba. De sarbatori te strangi cu familia si creati atmosfera de poveste totul gravitand in jurul mamei si al bucatariei.

Daca aveti o bucatarie spatioasa, insula poate reprezenta focusul acestei zone.

Viziteaza-ne pagina de Facebook pentru a fi mereu la curent cu proiectele pe care le realizam

 

  • Category : SERVICES
START PROJECT

Acest formular colectează numele, adresa dumneavoastră de e-mail și numărul de telefon, pentru a putea să vă raspundem solicitărilor. Pentru mai multe informații, verificați Politica de confidențialitate, pentru a vedea cum, unde și de ce salvăm datele trimise.