Scari interior din lemn -pentru ca locuinta ta sa arate exact cum iti doresti

Urbanna - Mobila din lemn stratificat. Usi, ferestre din lemn

scari interior la comanda

Redefineste-ti locuinta cu cele mai frumoase modele de scari interior din lemn

Modelele de scari interior din lemn de la Urbanna au o calitate aparte. De peste 15 ani, Fabrica Urbanna creeaza produse din lemn 100% natural. Dedicarea echipei si cunostintele acumulate in ani de munca se vad in fiecare produs ce paraseste portile fabricii. Daca e vorba de casa, trebuie sa te consulti cu cei calificati in domeniu si sa iei in calcul toate optiunile. Pe langa alte materiale, lemnul natural vine cu proprietati deosebite. Acest material natural e un bun izolant termic si fonic, care totodata, ofera incaperii un aspect elegant, cald si primitor.

Elementele de decor ale unei case trebuie sa se identifice intre ele pentru ca impreuna sa armonizeze intreaga locuinta. La noi, intreg procesul de productie a lemnului este automatizat pentru ca rezultatul sa fie de o calitate ireprosabila. Pentru ca vrem ca produsele noastre sa-i faca fericiti si sa intreaca asteptarile celor ce le comanda, totul e testat si verificat pana la cel mai mic detaliu.

scari interior din lemn

De ce sa alegi un decor cu scarile de lemn Urbanna

Lemn, ferestre, usi, parchet, mobilier ori constructii speciale, toate le vei gasi in diferite stiluri si nuante.

Produsele noastre sunt fabricate doar din lemn natural ca tu sa respiri un aer curat. Lemnul e trecut printr-un process 100% ecologic. Datorita acestui lucru, lemnul a capatat calitati antistatice care nu lasa umezeala si praful sa intre in structura lui. Asa te poti bucura de un aer cat mai proaspat zilnic, in orice incapere.

Scari interior din lemn

Pe langa acest aspect a mai dobandit si atributii antiseptice pentru a tine bacteriile la distanta. Datorita acestor calitati de care dispune, lemnul natural ofera o atmosfera placuta in interiorul locuintei tale. Iti prezentam un element mai putin cunoscut, dar care incet reuseste sa-si faca loc printre ideile oamenilor de-al include in designul interior al casei.

Scari interior din lemn pentru un design de poveste

Fie ca iti plac liniile clasice, sau preferi un stil cu totul si cu totul modern, lemnul e un material ideal care se poate prelucra in orice forma. El confera o nota de eleganta casei, indiferent de ce stil architectural adopti.

Acestea sunt fabricate din esente trainice din lemn precum molid, stejar sau pin nordic. Datorita treptelor cu grosimi intre 35 si 40 mm si a adezivului bicomponent, acestea vor rezista la trafic intens un timp indelungat.

scari interior din lemn modern

Aceste scari interior din lemn fac legatura dintre zgomotul zilelor pline si serile linistite, iar pentru asta ele trebuie realizate exact pe placul tau. Scarilor li se pot aduce imbunatariri care sa faciliteze urcarea si coborarea sau chiar balustri care vor oferi o frumusete aparte a scarilor. Nuantele de finisaj pe care le poate adopta lemnul sunt nelimitate. De la impregnanti colorati ce lasa fibra lemnului vizibila, pana la vopseluri conform paletei RAL.

Vor deveni rapid un subiect de discutie datorita finisajelor de o buna calitate si a designului pentru care optezi. Acestea se pot realiza la comanda, iar amprenta sau ideea proprie poate prinde viata in orice produs realizat de catre noi. Contacteaza-ne la 0722 501 514 pentru mai multe detalii privind modelele de scari interior din lemn sau alte produse.

  • Category :
  • Type :