Accesorii Usi Exterior - Mobila din lemn la comanda- Urbanna

Urbanna - Mobila din lemn stratificat. Usi, ferestre din lemn

Accesorii pentru uși de exterior

Accesorii elegante si de calitate

pentru o intampinare cat mai calda

Usile exterioare de la casa sau de la terasa trebuie sa lase un aer ospitalier celor ce vor sa-ti treaca pragul. Fabrica Urbanna pune la dispozitie o gama de accesorii usi exterior, ce se mentin perfect ani in sir. Stabilitatea usii variaza in principal de tipul de balamale ales. Acestea necesita un material cat mai rezistent, deoarece devin responsabile de mentinerea greutatii, in timp ce asigura o fluctuatie cat mai lina. Dimensiunile variaza in functie de alegerea dorita, urmand ca produsele sa fie prelucrate la comanda. Lista de accesorii continua cu pervaze penru o izolare cat mai buna a usii si manere de diferite stiluri in functie de design. Completeaza-ti locuinta si reinprospateaz-o in continuare adaugand ferestrele cu profil din lemn (molid, pin Nordic, stejar) provenite din procesul de fabricare 100% ecologic, pentru a respira un aer cat mai proaspat. Amenajeaza-ti casa in stilul tau propriu, cu aceste accesorii usi exterior pentru un decor minunat.

MANERE

Usa de exterior este o parte importanta a oricarei locuinte. Iar frumusetea ei sta in micile detalii. Manerul este o alegere importanta, atat din punct de vedere functional cat si din persepectiva designului. In functie de stilul usii, la URBANNA poti alege manerul clasic sau unul modern, tip bara sau buton. Te vom ajuta sa faci cea mai buna alegre pentru usa ta.

BALAMALE

Trainicia usii tale este data si de feroneria aleasa. Balamalele sunt o parte vitala a usii, ele preluand greutatea acesteia si facand din inchiderea si deschidera usii o experienta lina, placuta. In functie de tipul de usa ales, de dimensiunea si greutatea acesteia, poti opta pentru 2, 3 sau chiar 4 balamale. La URBANNA, te vom sfatui pentru a face cea mai buna alegre.

PERVAZE

Desi par un accesoriu comun, pervazele si alegerea lor nu sunt deloc de neglijat. Rolul principal al acestora este in etansarea usii si impiedica infiltrarea aerului sau apei. Alaturi de balamale, pervazele sunt partea cea mai solicitata a unei usi.

MANERE

Usa de exterior este o parte importanta a oricarei locuinte. Iar frumusetea ei sta in micile detalii. Manerul este o alegere importanta, atat din punct de vedere functional, cat si din persepectiva designului. In functie de stilul usii, la URBANNA poti alege manerul clasic, sau unul modern, tip bara sau buton. Te vom ajuta sa faci cea mai buna alegre pentru usa ta.

BALAMALE

Trainicia usii tale este data si de feroneria aleasa. Balamalele sunt o parte vitala a usii, ele preluand greutatea acesteia si facand din inchiderea si deschidera usii o expereinta lina, placuta. In functie de tipul de usa ales, de dimensiunea si greutatea acesteia, poti opta pentru 2,3 sau chiar 4 balamale. La URBANNA, te vom sfatui pentu a face cea mai buna alegre.

PERVAZE

Desi par un accesoriu comun, pervazele si alegerea lor nu sunt deloc de neglijat. Rolul principal al acestora este in etansarea usii si impiedica infiltrarea aerului sau apei. Alaturi de balamale, pervazele sunt partea cea mai solicitata a unei usi. Ele trebuie să reziste atat la greutatea celor care il calca, cat a diferitelor obiecte care sunt trecute peste acesta.

Acest formular colectează numele, adresa dumneavoastră de e-mail și numărul de telefon, pentru a putea să vă raspundem solicitărilor. Pentru mai multe informații, verificați Politica de confidențialitate, pentru a vedea cum, unde și de ce salvăm datele trimise.