Accesorii Scari - Produse mobilier din lemn la comanda

Urbanna - Mobila din lemn stratificat. Usi, ferestre din lemn

Accesorii pentru scări interioare

Accesorii scari- stil si fermitate treapta cu treapta

Scarile interioare devin un punct de interes foarte rapid pentru toti cei ce-ti trec pragul, iar prezenta lor va fi mereu placuta. Completeaza-ti-le cu diferite accesorii scari. De la balustrade minimaliste, moderne sau clasice, pana la elemente montate pentru a facilita sprijinul la urcare sau coborare, toate pot fi realizate la cerere, pentru un design personalizat. Acestea, impreuna cu treptele, pot fi realizate din molid, stejar, pin Nordic si multe altele. Indiferent de stilul interior adoptat, lemnul trainic si precizia in detaliu a lucrarilor se imbina perfect cu orice incapere. Facand legatura intre agitatia de peste zi, fluxul continuu din bucatarie si living cu locul in care iti inchei ziua in cel mai linistit mod, ele trebuie facute pe placul tau. Asociaza-le cu cateva modele de usi interior ce vor oferi locuintei un aer cald si primitor. La Fabrica Urbanna, echipa noastra prelucreaza materialele pentru un produs cat mai desavarsit. Conceptele de scari se intrec in nuante nelimitate si utilizeaza un adeziv de placare cu mare rezistenta la trafic, timp indelungat. Pentru accesorii scari de cea mai buna calitate, oamenii nostri se ocupa de atat de masuratori si design in functie de preferintele tale, cat si de de productie, transport si montaj.

MANA CURENTA

Mana curenta este un element constructiv care se monteaza deasupra balustradelor, si pe peretele opus acestora, ca masura de siguranta suplimentara. Rolul ei este pentru facilitatea sprijinului la urcare sau coborare. Este esential ca forma si materialul din care este realizata, sau stratul de finisare al acesteia, sa impiedice alunecarea mainii pentru a permite prinderea usoara.

scari interior la comanda

BALUSTRI

Stilul si frumusetea unei scari este data in mare masura de alegerea balustrilor. Acestia sunt o parte importanta a designului, conferind aerul modern, minimalist al unei scari, sau dimpotriva, eleganta si rafinamentul clasicului. Echipa URBANNA este pregatita sa iti creeze scara mult visata, imbinand designul cu functionalitatea in toate elementele acesteia.

MANA CURENTA

Mana curenta este un element constructiv care se monteaza deasupra balustradelor, si pe peretele opus acestora, ca masura de siguranta suplimentara. Rolul ei este pentru facilitatea sprijinului la urcare sau coborare. Este esential ca forma si materialul din care este realizata, sau stratul de finisare al acesteia, sa impiedice alunecarea mainii, pentru a permite prinderea usoara.

scari interior la comanda

BALUSTRI

Stilul si frumusetea unei scari este data in mare masura de alegerea balustrilor. Acestia sunt o parte importanta a designului, conferind aerul modern, minimalist al unei scari, sau dimpotriva, eleganta si rafinamentul clasicului. Echipa URBANNA este pregatita sa iti creeze scara mult visata, imbinand designul cu functionalitatea in toate elementele, pentru ca tu sa ai scara mult visata.

Acest formular colectează numele, adresa dumneavoastră de e-mail și numărul de telefon, pentru a putea să vă raspundem solicitărilor. Pentru mai multe informații, verificați Politica de confidențialitate, pentru a vedea cum, unde și de ce salvăm datele trimise.