scari pentru interior -ofera casei tale un aer de poveste cu scari de interior

Urbanna - Mobila din lemn stratificat. Usi, ferestre din lemn

Ofera casei tale un aer de poveste cu scari pentru interior

Orice model de scari pentru interior deja existent sau prelucrat la comanda e realizat in intregime din esente puternice de lemn. Rolul scarilor e de a crea o senzatie de uniune intre etaje si de a facilita mai usor accesul intre parter si mansarda, sau etajul 1. La Urbanna gasesti modele de scari disponibile in stiluri diferite, care sa-ti armonizeze locuinta. Ai posibilitatea de a alege intre stilul clasic, cu influente vintage sau cel modern, minimalist. Tot la noi, ideile tale pot prinde viata. Ai libertatea de a-ti pune amprenta in produsul finit. Adica ai posibilitatea de a realiza scarile exact cum ti le imaginezi. Totul poate fi facut la comanda, trebuie doar sa impartasesti ideea cu noi.

scari pentru interior

Cu o atentie desavarsita din partea artizanilor, piesele de mobila si accesoriile pentru podele sunt realizate din lemn 100% natural. Prin aceasta metoda reusim sa dam si valoare casei tale, nu doar un simplu element decorativ. Modelele de scari pentru interior pot fi decorate cu linii si detalii frumos iesite in relief.

scari pentru interior

 

Aceste elemente de decor pot fi personalizate dupa bunul plac si stil. Incaperi precum bucataria, livingroom-ul ori holurile ce conduc la alte camere pot fi imbogatite cu scari pentru interior. Aspectul trebuie sa fie cat mai simplu, elegant si facut cu stil. Din acest motiv, accentul trebuie sa cada pe naturalete, iar lemnul natural e cea mai inspirata alegere. Cu ajutorul lui vei reusi sa schimbi aspectul oricarei case sau apartament. Cu scarile de interior realizate in intregime din lemn natural vei obtine un aspect de vis pentru locuinta ta.

Scari de interior- solutii decorative in voga

Decorate balustri clasici, minimalisti sau moderni, scarile de interior fac o trecere lina intre camere, ca tu sa ai doua zone separate intr-un mod elegant. Fiind piese decorative ce schimba intreg aspectul locuintei intr-unul de poveste, nu se vor demoda niciodata. De cele mai multe ori traficul este constant si intens. Pentru ca ne-am gandit la tot, am decis sa punem la dispozitie si accesorii cu care deplasarea e mult mai comoda, iar aspectul are si el de castigat.

scari lemn

Mana curenta:

Aceasta e un element ce vine stabilit in partea de sus a balustradei deja existenta. Rolul acesei imbunatariri aduse e de a oferi o siguranta in plus la urcare si coborare. Prin materialul din care sunt realizate, acestea impiedica alunecarea mainii.

accesorii scari

Balustri

Balustrii sunt un accesoriu pentru fiecare model de scari, prin completarea acestora. In functie de stilul ales, acestia aduc cu ei suflul stilului ales, fie ca este modern, clasic, contemporan, eclectic, iar eleganta si rafinamentul se simt datorita lemnului natural.

balustri

Orice model de scari interior e realizat in intregime din stejar. Grosimea de care acestea dispun este de 35-40 mm iar impreuna cu adezivul bicomponent, scarile au un grad mare de rezistenta pe timp indelungat. Tratate printr-un proces 100% ecologic, lemnul detine calitati antibacteriene si a dezvoltat o rezistenta mare la umezeala si praf. Totodata pot fi prelucrate intr-o gama nelimitata de culori si finisaje. De la impregnanti ce lasa fibra lemnului vizibila, pana la nuante conform paletei RAL.

Intra acum pe site si alege-ti modelul de scari de interior potrivit tie, pentru a-ti crea o locuinta de vis!

 

  • Category :
  • Type :
Acest formular colectează numele, adresa dumneavoastră de e-mail și numărul de telefon, pentru a putea să vă raspundem solicitărilor. Pentru mai multe informații, verificați Politica de confidențialitate, pentru a vedea cum, unde și de ce salvăm datele trimise.

Contact
Proiectele Noastre

Te asteptam sa dai viata proiectelor tale cu mobilierul si gama de usi de interior si usi de exterior in București. Showroom si fabrica de mobila: Bucuresti, Braila – Contacteaza-ne.

Acest formular colectează numele, adresa dumneavoastră de e-mail și numărul de telefon, pentru a putea să vă raspundem solicitărilor. Pentru mai multe informații, verificați Politica de confidențialitate, pentru a vedea cum, unde și de ce salvăm datele trimise.