Parchet din lemn stratificat - Cele mai noi tendințe din acest an

Urbanna - Mobila din lemn stratificat. Usi, ferestre din lemn

Parchet din lemn stratificat – Cele mai noi tendințe din acest an

Cauți parchet din lemn stratificat pentru casa ta? Află în articolul nostru care sunt cele mai noi tendințe din acest an în materie de parchet!

Cuprins:

  1. Introducere
  2. Parchet din lemn stratificat în 2024 – Ce se poartă în acest an?
  3. Utilizarea parchetului din lemn în fiecare cameră
  4. De ce să alegi parchetul din lemn Urbanna?
  5. Concluzii

Introducere

În 2024, designul interior continuă să se concentreze pe aducerea naturii în casele noastre, iar parchetul din lemn stratificat este în centrul atenției. Acest articol va explora cele mai recente tendințe în materie de parchet din lemn stratificat pentru acest an. Vom descoperi împreună ce tipuri de parchet sunt în tendințe în 2024, pornind de la nuanțe, finisaje și până la tipuri de plăci poți folosi pentru a fi în ton cu noile tendințe.

Parchet din lemn stratificat în 2024 – Ce se poartă în acest an?

Acest capitol explorează cele mai recente tendințe în materie de parchet din lemn stratificat pentru acest an, oferind o perspectivă detaliată asupra nuanțelor, a finisajelor și a stilurilor care domină peisajul designului interior în 2024.

1) Nuanțele calde, în stilul rustic

În 2024, vedem o tendință crescândă în adoptarea nuanțelor calde și a esteticii rustice în designul interior, cu un accent deosebit pus pe frumusețea și autenticitatea parchetului din lemn. Această evoluție reflectă dorința noastră de a ne reconecta cu natura și de a aduce o simfonie naturală în spațiile noastre de locuit. Folosirea tonurilor pământești și calde aduce o senzație de confort și echilibru, transformând casele în refugii de liniște și armonie. De asemenea, texturile naturale câștigă tot mai mult teren în preferințele proprietarilor, iar finisajele care evidențiază textura bogată a lemnului devin din ce în ce mai căutate. Aceste detalii subtile aduc un plus de profunzime și autenticitate.

Parchet din lemn natural

 

Finisaje Eco-Friendly, pentru un aspect natural

În ultimul deceniu, preocuparea pentru protejarea mediului înconjurător a devenit tot mai evidentă, iar această tendință continuă și în anul 2024. Din acest motiv, tot mai mulți proprietari de case aleg materiale eco-friendly pentru parchetul din lemn, cu scopul de a reduce impactul asupra mediului. La Fabrica Urbanna, parchetul este prelucrat din tipuri de lemn trainice și procese tehnologice 100% ecologice, folosindu-se finisaje prietenoase cu natura.

Parchet lemn natural

În ansamblu, aceste tendințe reflectă o mișcare mai largă către un mod de viață mai conectat cu natura și mai conștient de impactul nostru asupra mediului înconjurător.

Modelul de parchet tip plank – Parchet în plăci

Parchetul de tip „plank” reprezintă o opțiune în trend în anul 2024. Acesta descrie un tip de pardoseală din lemn masiv formată din plăci individuale, mai late decât cele tradiționale. Aceste plăci pot fi dispuse în diverse modele și finisaje, pentru a crea un aspect distinctiv într-un spațiu dat. Utilizarea termenului „plank” face referire la lățimea plăcilor, acestea fiind mai robuste decât cele obișnuite. Parchetul în plăci poate să creeze impresia de spațiu mai mare și poate să ofere un aspect uniform și echilibrat în întreaga încăpere.

Utilizarea parchetului din lemn în fiecare cameră

În acest an, o tendință care câștigă din ce în ce mai multă popularitate este integrarea parchetului din lemn în fiecare cameră a casei. De la dormitoare și livinguri până la bucătării și băi, proprietarii de case își îndreaptă atenția spre crearea unei coeziuni estetice în întreaga locuință.

O caracteristică pe care trebuie să o îndeplinească acest tip de parchet este durabilitatea. Fiind rezistent la umiditate și la zgârieturi minore, parchetul din lemn stratificat poate fi instalat cu încredere în toate camerele casei. Așadar, acesta este potrivit inclusiv în zonele expuse la umiditate ridicată, precum bucătăria și baia.

Mulți proprietari aleg să opteze pentru aceeași nuanță și model de parchet în toate încăperile, adesea coordonând culorile pardoselii cu cele ale ușilor sau ale scărilor din lemn.

În plus, la Fabrica Urbanna poți alege să îți decorezi și pereții cu lemn, pentru diferite zone ale casei, asigurând aceeași rezistență și durabilitate.

De ce să alegi parchetul din lemn Urbanna?

Atunci când vine vorba despre alegerea parchetului pentru locuința ta, este esențial să optezi pentru o soluție de calitate, durabilă și estetică. Parchetul din lemn Urbanna reprezintă o alegere excelentă, de la procesul de producție până la caracteristicile tehnice și estetice.

1. Producție ecologică

Parchetul Urbanna este produs în fabrica noastră, oferindu-ne control complet asupra calității proceselor tehnologice. Utilizăm tipuri de lemn trainice și procese tehnologice 100% ecologice. În acest mod, ne asigurăm că produsul final este atât estetic plăcut, cât și prietenos cu mediul înconjurător.

Parchet din lemn natural minimalist

2. Rezistență și diversitate

Parchetul Urbanna este cunoscut pentru rezistența sa, diversitatea modelelor și a nuanțelor de finisaj disponibile. Având o gamă largă de modele și nuanțe, parchetul nostru se potrivește perfect în orice tip de locuință și design interior.

05 (4)06 (3)07 (4)

3. Completare perfectă cu ușile interioare Urbanna

Pentru a completa aspectul locuinței tale, parchetul din lemn de la Urbanna se îmbină perfect cu minunatele noastre uși interioare. Această corelare între parchet și uși creează o atmosferă armonioasă în interiorul casei tale, transformând-o într-un spațiu cu adevărat elegant.

Usa clasica din lemn pentru interior

4. Caracteristici tehnice avansate

Parchetul Urbanna vine cu o serie de caracteristici tehnice avansate, care îl fac o alegere ideală pentru orice locuință. Stratul util de uzură și suportul multistrat asigură durabilitate și rezistență în timp. De asemenea, parchetul este antistatic, anti-bacterian și oferă o rezistență înaltă la paraziți. Avem o varietate de esențe de lemn disponibile, precum molid, pin nordic, stejar și altele. Această diversitate de esențe permite clienților să aleagă parchetul potrivit, în funcție de designul interior al locuinței lor.

Concluzii

Parchetul din lemn stratificat rămâne o alegere populară pentru locuințele moderne în 2024, iar tendințele actuale se îndreaptă către utilizarea nuanțelor calde, a finisajelor eco-friendly și a plăcilor late de parchet. Fabrica Urbanna pune la dispoziție modele diverse de parchet, din esențe trainice de lemn, care așteaptă să îți aducă natura acasă!

De asemenea, pentru un interior coeziv din punct de vedere estetic, te ajutăm să personalizezi parchetul dorit cu ușile de interior, scările din lemn, cu mobilierul și boiseria. Explorează acum serviciile de tâmplărie și mobilier la comandă Urbanna!

Vrei să iei legătura rapid cu noi? Sună-ne la +40 722 501 514, scrie-ne pe mail la office@fabricaurbanna.ro sau completează formularul de mai jos.

  • Category :
  • Type :
Acest formular colectează numele, adresa dumneavoastră de e-mail și numărul de telefon, pentru a putea să vă raspundem solicitărilor. Pentru mai multe informații, verificați Politica de confidențialitate, pentru a vedea cum, unde și de ce salvăm datele trimise.

Contact
Proiectele Noastre

Te asteptam sa dai viata proiectelor tale cu mobilierul si gama de usi de interior si usi de exterior in București. Showroom si fabrica de mobila: Bucuresti, Braila – Contacteaza-ne.

Acest formular colectează numele, adresa dumneavoastră de e-mail și numărul de telefon, pentru a putea să vă raspundem solicitărilor. Pentru mai multe informații, verificați Politica de confidențialitate, pentru a vedea cum, unde și de ce salvăm datele trimise.