Despre Noi - Fabrica Urbanna - mobila din lemn la comanda

Urbanna - Mobila din lemn stratificat. Usi, ferestre din lemn

Despre noi - Fabrica Urbanna

URBANNA – Fabrica mobila din lemn la comanda

De 15 de ani cream produse din lemn stratificat care trec testul timpului.
Cunostintele noastre despre prelucrarea si stratificarea lemnului se vad in fiecare produs
care paraseste portile fabricii. Noi, cei de la URBANNA cream nu doar produse din lemn,
ci valoare, pentru tine si pentru casa ta.

MATERIALE NATURALE

Atunci cand e vorba de investitii in casa ta,
e bine sa iei in calcul toate optiunile. Insa nimic nu e mai bun ca material decat lemnul. Un material natural, viu, cu proprietati inalte de izolare termica si fonica, cu aspect elegant, care va face din locuinta ta un mediu placut de care sa te bucuri. Zilnic. Indiferent de stilul pe care il alegi.

CALITATE IREPROSABILA

De la lemn la profil si apoi la fereastra, usa, parchet sau mobilier, tot procesul de productie este automatizat in asa fel incat produsul finit sa fie de o calitate ireprosabila. Totul este testat si verificat in cel mai mic detaliu pentru a ne asigura ca produsul pe care il primesti sa fie cat mai aproape de perfectiune.

PERSONALIZAT

In fiecare an, cream, producem si montam produse din lemn stratificat de cea mai buna calitate in valoare de peste 1 mil. euro. Ne place sa lucram aplicat pe fiecare caz in parte, pentru ca rezultatul muncii noastre sa fie la cele mai inalte standarde. Astfel, fiecare oferta este adaptata la cerintele si specificatiile lucrarii.

Doar lemn

Produsele URBANNA sunt fabricate doar din lemn, pentru ca mediul in care traiesti sa fie unul cat mai sanatos. Nu este o surpriza, la urma urmei copacii provin din paduri sanatoase. Ei cresc zeci de ani in paduri sustenabile, pentru ca apoi sa fie pregatiti cu grija pentru a deveni parte din casa ta. Intregul ciclu de productie, de la lemn la produsul finit, este atent supravegheat si implica doar produse naturale pentru finisarea lemnului. In acest fel putem garanta calitatea si durabilitatea produselor URBANNA.

Un climat
mai sanatos

Intr-adevar, lemnul aduce cladura si confort in casa ta. Respira, absoarbe umiditatea si o elibereaza in aer atunci cand acesta e uscat. Acest lucru creeaza o atmosfera placuta in interiorul locuintei. Are de asemenea proprietati antistatice, este un excelent izolant termic si fonic dar si un material antiseptic.

Doar lemn

Produsele URBANNA sunt fabricate doar din lemn, pentru ca mediul in care traiesti sa fie unul cat mai sanatos. Nu este o surpriza, la urma urmei copacii provin din paduri sanatoase. Ei cresc zeci de ani in paduri sustenabile, pentru ca apoi sa fie pregatiti cu grija pentru a devei parte din casa ta. Intregul ciclu de productie, de la lemn la produsul finit, este atent supravegeat si implica doar poduse naturale pentru finisarea lemnului. In acest fel putem garanta calitatea si durabilitatea produselor URBANNA.

Un climat
mai sanatos

Intr-adevar, lemnul aduce cladura si comfort in casa ta. Respira, absoarbe umiditate si o elibereaza in aer atunci cand acesta e uscat. Acest lucru creeaza o atmosfera placuta in interiorul locuintei. Are de asemenea proprietati antistatice, este un excelent izolant termic si fonic dar si un material antiseptic.

Design si inovatie

Credem ca pentru a fi sustenabil e nevoie de design. La urma urmei, oamenii vor
sa fie inconjurati de lucruri care le aduc placere. De accea, produsele URBANNA au
o frumusete aparte, pe care o imbinam cu tehnologia de ultima generatie.
Echipa noastra lucreaza constant pentru a perfectiona produsele si pentru a
asigura cel mai inalt nivel de confort. Echipa URBANNA are un singur tel:
sa faca din casa ta un mediu placut si confortabil pentru anii care vor veni.

r1
mobila din lemn la comanda
r3

Potrivit
oricarui stil

Fie ca prefer liniile clasice, traditionale sau iti doresti un stil modern, minimalist,
lemnul este materialul ideal. Este un material foarte putin restrictiv, care confera
eleganta si unicitate casei, indiferent de stilul architectural ales.

mobilier din lemn
Usa interior in stil clasic
Pervaz lemn

Acest formular colectează numele, adresa dumneavoastră de e-mail și numărul de telefon, pentru a putea să vă raspundem solicitărilor. Pentru mai multe informații, verificați Politica de confidențialitate, pentru a vedea cum, unde și de ce salvăm datele trimise.