Usi din lemn stratificat Constanta – cel mai bun raport calitate pret

Urbanna - Mobila din lemn stratificat. Usi, ferestre din lemn

usi din lemn stratificat constanta

Usi din lemn stratificat Constanta – cel mai bun raport calitate pret

Cauti usi din lemn stratificat Constanta? Este bine sa te informezi si sa iei o decizie in cunostinta de cauza, deoarece usile sunt un element foarte important intr-o casa. Ti-am pregatit un articol cu toate informatiile pe care trebuie sa le stii atunci cand vrei sa alegi cele mai bune usi raportat la nevoile, stilul si bugetul tau:

Usi din lemn stratificat Constanta – calitate la cel mai bun pret

usi din lemn stratificat constanta

Când vine vorba de amenajari interioare si de decorarea unei, ușile joacă un rol important în crearea unui aspect estetic și funcțional. Aspectul natural si faptul ca ofera calitate la pret accesibil au transformat usile din lemn stratificat intr-o varianta optima, regasita intr-un numar din ce in ce mai mare de case. Aici este necesar sa vorbim despre diferenta intre lemn stratificat si lemn masiv, manifestata atat cand vine vorba despre usi din lemn stratificat pret, cat si atunci cand discutam despre cele mai rezistente tipuri de usi.

Usi din lemn stratificat sau usi din lemn masiv?

usi din lemn stratificat constanta 2

Usile din lemn stratificat sunt realizate din mai multe straturi de lemn cu o grosime de 3 mm ce sunt lipite intr-o forma specifica. Fiecare strat este asezat astfel incat fibra sa fie perpendiculara cu cea din stratul anterior, pentru a creste rezistenta usilor. Acest proces le ofera o durabilitate si stabilitate sporita, net superioara usilor din lemn masiv. Rezistenta la deformare este una crescuta, iar usile sunt mult mai ieftine decat varianta din lemn masiv – transformandu-le in cea mai buna alegere pentru persoanele care vor sa obtina un interior de top la cel mai bun pret.

Varianta din lemn stratificat este rezistenta la uzura si coroziune. In plus, straturile lipite cu ajutorul unui adeziv special iti vor garanta si o rezistenta sporita la infiltratii de apa, iar in acelasi timp sunt tratate pentru a fi rezistente la umezeala. Astfel, sunt perfecte si pentru mediile cu umiditate crescuta precum baia, dar sunt ideale si ca usi de exterior.

De unde sa iti cumperi usile din lemn stratificat?

usi din lemn stratificat constanta

Atunci cand faci alegerea, trebuie sa fii sigur ca apelezi la un producator usi din lemn stratificat de care ofera variante de inalta calitate. Nu vei schimba usile periodic, nici macar atunci cand vei renova, daca alegi din prima produse de calitate.

Fabrica Urbanna are o experienta vasta si un portofoliu larg de produse pentru orice stil de design interior, in culori variate. Pot fi personalitate in functie de dimensiuni specifice, daca vrei usi din lemn stratificat pe comanda. Lemnul pe care il folosim este de cea mai buna calitate, conferind usilor rezistenta, dar si o estetica greu de comparat.

Usi culisante sau usi fixe?

usi din lemn constanta

Poti alege usi culisante sau usi fixe, in functie de locul unde le amplasezi si de dimensiunile camerelor tale. Usile culistante sunt perfecte pentru incaperi mai mici, daca vrei sa eficientizezi spatiul. Va fi mai usor sa le deschizi, dar in acelasi timp sunt o alegere sofisticata si moderna, ce va completa perfect casa ta. Sunt foarte potrivite pentru camara, dressing, o baie mica, ori pentru bucatarie, atunci cand vrei sa nu ocupi spatiul din fata usii.

Usile fixe sunt o alegere traditionala, mult mai potrivita pentru un spatiu cu decor clasic. In acest context, poti alege usi pantografate, din lemn inchis la culoare sau usi albe, care vor da un plus de eleganta casei.

Modalitati de intretinere

usi constanta

Un avantaj major este intretinerea usilor din lemn stratificat – sunt usor de intretinut datorita materialului lor durabil.  Le poti curata periodic, folosind solutie de apa cu sapun, cu ajutorul unei carpe umede. Este indicat sa eviti solutiile de curatare agresive. Din fericire, usile sunt rezistente la raze UV, asa ca poti folosi lemnul stratificat si pentru usile de la intrare.

 

Alege culorile potrivite

usi din lemn stratificat constanta 4

Cu ajutorul usilor din lemn stratificat, poti transforma cu usurinta aspectul casei tale. Indiferent daca vrei sa conturezi un decor modern, rustic sau clasic, exista modele diverse, pentru orice preferinte.

Usi albe sunt versatile si potrivesc cu orice stil de amenajare, indiferent daca vrei sa creezi un design modern, sau daca tinzi catre un interior clasic. Vor face camera sa para mai mare si mai luminoasa, si vor fi mai usor de intretinut decat niste usi negre si lucioase, pe care se va vedea praful mult mai rapid.

Daca vrei sa adaugi un plus de personalitate incaperilor, poti opta pentru usi colorate. Variantele sunt cat se poate de indraznete, pentru ca poti alege nuante de la rosu si galben, pana la turcoaz, albastru sau verde. Le poti folosi in camere cu peretii albi, pentru un plus de contrast, mai ales daca nu vrei sa incarci aspectul.

Tipuri de lemn

usi din lemn stratificat constanta 3

Exista multe varietati de lemn din care poti alege,fiecare cu caracteristicile sale unice. Pinul este o alegere populara datorita durabilitatii sale si a aspectului rustic pe care il ofera. Lemnul de stejar este recunoscut pentru aspectul elegant si pentru rezistenta crescuta la umezeala, in timp ce lemnul de mahon este o optiune de lux, datorita texturii distincte si a culorii sale calde. Nucul are o culoare inchisa si este pretios si elegant, cu un apect natural fin.

Stejarul este cunoscut pentru rezistenta sa la umezeala si pentru aspectul sau elegant. Mahogany este un alt tip de lemn popular, cunoscut pentru culoarea sa bogata si pentru textura sa distincta.

Calitate la preturi accesibile

Alege usi din lemn stratificat Constanta de la Fabrica Urbanna. Experienta noastra de peste 15 ani in fabricarea produselor din lemn stratificat ne-a ajutat sa amenajam mii de case. Folosim lemn de cea mai buna calitate, produse cu ajutorul unui sistem impecabil. De la masuratori, proiectare, productie si montaj, te putem asigura ca vei obtine rezultatul perfect.

In plus, la noi vei putea gasi si scari, parchet, mobila de bucatarie pe comanda si ferestre. Decopera gama noastra de usi din lemn stratificat si redefineste aspectul caminului tau prin intermediul unor usi rezistente, durabile, de care te vei putea bucura ani la rand. Decoreaza inspirat si asigura-te ca alegi cel mai bun raport calitate pret pentru

  • Category :
  • Type :




Acest formular colectează numele, adresa dumneavoastră de e-mail și numărul de telefon, pentru a putea să vă raspundem solicitărilor. Pentru mai multe informații, verificați Politica de confidențialitate, pentru a vedea cum, unde și de ce salvăm datele trimise.

Contact
Proiectele Noastre

Te asteptam sa dai viata proiectelor tale cu mobilierul si gama de usi de interior si usi de exterior in București. Showroom si fabrica de mobila: Bucuresti, Braila – Contacteaza-ne.

Acest formular colectează numele, adresa dumneavoastră de e-mail și numărul de telefon, pentru a putea să vă raspundem solicitărilor. Pentru mai multe informații, verificați Politica de confidențialitate, pentru a vedea cum, unde și de ce salvăm datele trimise.