PROCES PRODUCTIE - Fabrica Urbanna

Urbanna - Mobila din lemn stratificat. Usi, ferestre din lemn

Procesul de producție

MASURATORI

Ati finalizat etapa de sape si tencuieli? Este momentul ca echipa noastra sa ia masuratorile necesare. Sau iti doresti un redesign al interiorului? Contacteaza-ne pentru a putea discuta si lua toate masuratorile necesare creionarii unei propuneri pentru tine.

DESIGN

Dupa ce toate masuratorile au fost luate, echipa noastra va trece la etapa de design al produselor. In functie de tipul produselor dorite si de incarcarea pe care o avem in momentul respectiv, etapa aceasta poate sa dureze intre 1-2 saptamani. Odata ce desenele sunt gata, te invitam in showroom sa avem o discutie pe ele si sa creionam designul final.

PRODUCTIE

Trecem la treaba si producem ceea ce am discutat si desenat. Pentru aceasta etapa, in functie de tipul de produse comandate, avem nevoie de 8 saptamani pentru a putea livra calitatea URBANNA. Nu te vom dezamagi.

MONTAJ

Odata ce procesul de productie este finalizat, va vom vizita pentru pregatirile necesare si montarea produselor URBANNA. Pentru anumite comenzi mai mari, vom aveam nevoie de cateva zile pentru a monta si verifica ca totul sa fie conform standardelor noastre.

GARANTII

La URBANNA, fiecare client e deosebit de important. Si pentru ca avem incredere in ceea ce facem, iti oferim garantie, conform contractului, sau independent, pe fiecare componenta de materie prima folosita: material lemnos, sticla, feronerie, garnituri etc. Suntem aici pentru orice defectiune survine in exploatarea produselor si vom incerca sa remediem orice problema aparuta in cel mai scurt timp posibil, pentru ca tu sa te poti bucura in voie de achizitiile facute.

MASURATORI

Ati finalizat etapa de sape si tencuieli? Este momentul ca echipa noastra sa ia masuratorile necesare. Sau iti doresti un redesign al inteiorului? Contacteaza-ne pentru a putea discuta si lua toate masuratorile necesare creionarii unei propuneri pentru tine.

DESIGN

Dupa ce toate masuratorile au fost luate, echipa noastra va trece la etapa de design al produselor. In functie de tipul produselor dorite si de incarcarea pe care o avem in momentul respectiv, etata aceasta poate sa dureze intre 1-2 saptamani. Odata ce desenele sunt gata, te invitam in showroom sa avem o discutie pe ele si sa creionam designul final.

PRODUCTIE

Trecem la treaba si producem ceea ce am discutat si desenat. Pentru aceastra etapa, in functie de tipul de produse comandate, avem nevoie de 8 saptamani pentru a putea livra calitatea URBANNA. Nu te vom dezamagi.

MONTAJ

Odata ce procesul de productie este finalizat, va vom vizita pentru pregatirile necesare si instalarea produselor URBANNA. Pentru anumite comenzi mai mari, vom aveam nevoie de cateva zile pentru a monta si verifica ca totul sa fie conform standardelor noastre.

GARANTII

La URBANNA, fiecare client e deosebit de important.Si pentru ca avem incredere in ceea ce facem, iti oferim garantie, conform contractului, sau independent, pe fiecare componenta de materie prima folosita: material lemnos, sticla, feronerie, garnituri etc. Suntem aici pentru orice defectiune survine in exploatarea produselor si vom incerca sa remediem orice problema aparuta in cel mai scurt timp posibil, pentru ca tu sa te poti bucura in voie de achizitiile facute.

Acest formular colectează numele, adresa dumneavoastră de e-mail și numărul de telefon, pentru a putea să vă raspundem solicitărilor. Pentru mai multe informații, verificați Politica de confidențialitate, pentru a vedea cum, unde și de ce salvăm datele trimise.