Usa pentru exterior moderna - Fabrica Urbanna

Urbanna - Mobila din lemn stratificat. Usi, ferestre din lemn

Usa pentru exterior moderna

Usa pentru exterior moderna

Usa pentru exterior moderna -un element important in aspectul casei.

 

Usa pentru exterior moderna are un rol principal in estetica locuintei. Realizata din profil multistrat din soiuri trainice de lemn, aceasta poate avea grosimile de 68, 80 respectiv 92 mm. Lemnul e tratat 100% ecologic, iar acest lucru ii ofera o rezistenta puternica la umezeala si acarieni. Usa poate fi realizata tip rama cu tablii si sticla sau plina, pantografata, pentru un efect personalizat pe gusturile proprii. Etansarea usii e realizata de catre doua garnituri cu rezistenta mare la trafic in timp. Astfel, ai parte de un accesoriu functional si incantator.

Datorita profilului multistrat, grosimii si a garniturilor, usa e un bun izolant termic si fonic. Usa poate fi prevazuta cu diferite accesorii care sa o puna in evidenta sau sa-i mareasca facilitatea. Disponibila intr-o gama variata de culori pentru finisaj, usa pentru exterior se va potrivi perfect oricarei locuinte.

  • YEAR :
  • LOCATION :
  • TYPE :
  • CREATIVE DIRECTOR :
  • VISUALIZATION :
  • PORTFOLIO : USI EXTERIOR
Usa pentru exterior moderna

Acest formular colectează numele, adresa dumneavoastră de e-mail și numărul de telefon, pentru a putea să vă raspundem solicitărilor. Pentru mai multe informații, verificați Politica de confidențialitate, pentru a vedea cum, unde și de ce salvăm datele trimise.