Usa pentru interior din lemn clasica - Fabrica Urbanna

Urbanna - Mobila din lemn stratificat. Usi, ferestre din lemn

Usa pentru interior din lemn clasica

Usa pentru interior din lemn clasica

Usa pentru interior din lemn clasica -un detaliu ce redefineste locuinta

 

Usa pentru interior din lemn clasica un element de incredere si design specific. Pentru a scoate in evidenta cat mai bine stilul clasic, folosim doar lemn natural. Molid, pin nordic, stejar si alte soiuri trainice, toate sunt tratate 100% ecologic. Prin urmare, lemnul capata proprietati antiseptice si rezistenta la umezeala. Disponibila in nuante nelimitate de finisaj, o vei putea integra cu usurinta in orice incapere.

Aceasta poate fi executata tip rama, pantografata sau chiar cu sticla sablata ori vitralii. Grosimea de 42 mm si etansarea cu garnitura cu grad mare de rezistenta, o fac un bun izolant termic si fonic. Lemnul este prelucrat in fabrica proprie, motiv pentru care poti opta un stil personal, unic. Adauga in ansamblul incaperii pe langa usa pentru interior, un model de ferestre cu profil din lemn pentru un aer proaspat, zilnic.

  • YEAR :
  • LOCATION :
  • TYPE :
  • CREATIVE DIRECTOR :
  • VISUALIZATION :
  • PORTFOLIO : USI INTERIOR
Usa pentru interior din lemn clasica

Acest formular colectează numele, adresa dumneavoastră de e-mail și numărul de telefon, pentru a putea să vă raspundem solicitărilor. Pentru mai multe informații, verificați Politica de confidențialitate, pentru a vedea cum, unde și de ce salvăm datele trimise.