Ferestre lemn la comandă - soluția ideală pentru casa ta

Urbanna - Mobila din lemn stratificat. Usi, ferestre din lemn

ferestre casa lemn

Ferestre lemn la comandă – soluția ideală pentru casa ta

Dacă ești în căutarea unor ferestre de calitate, care să îți ofere confort termic și fonic, siguranță și estetică, atunci ar trebui să iei în considerare ferestrele lemn la comandă. Acestea sunt realizate din lemn stratificat, un material rezistent, ecologic și elegant, care se potrivește oricărui stil arhitectural.

În acest articol, îți vom prezenta avantajele ferestrelor lemn la comandă, cum să alegi cel mai bun furnizor și ce tipuri de ferestre lemn poți comanda.

Informații introductive despre ferestrele lemn la comandă?

Ferestrele  sunt ferestre realizate din lemn stratificat, care se adaptează nevoilor și preferințelor tale. Lemnul stratificat este format din mai multe straturi de lemn lipite între ele, care conferă o rezistență sporită la deformare, umiditate și insecte. Ferestrele lemn la comandă au o durată de viață lungă, o izolație termică și fonică excelentă și un aspect natural și plăcut.

ferestre de calitate lemn stratificat
ferestre de calitate lemn stratificat

De ce să alegi ferestrele lemn la comandă?

Ferestrele lemn la comandă au numeroase avantaje față de alte tipuri de ferestre, cum ar fi cele din PVC sau aluminiu. Iată câteva dintre ele:

 • Sunt ecologice: lemnul este un material regenerabil, care nu poluează mediul și nu emite substanțe toxice. De asemenea, lemnul are un bilanț energetic pozitiv, adică absoarbe mai mult CO2 decât emite în procesul de fabricație.
 • Sunt izolante: lemnul are o conductivitate termică scăzută, ceea ce înseamnă că păstrează căldura în interior și frigul în exterior. Astfel, vei economisi energie și vei reduce costurile cu încălzirea sau răcirea casei tale.
 • Sunt fonoabsorbante: lemnul are proprietatea de a absorbi sunetele și de a reduce zgomotele nedorite. Astfel, vei avea parte de liniște și confort acustic în locuința ta.
 • Sunt sigure: lemnul este un material rezistent la foc, care nu se topește sau se deformează în caz de incendiu. De asemenea, ferestrele lemn la comandă sunt dotate cu sisteme de închidere performante, care împiedică efracțiile sau accidentele.
 • Sunt estetice: lemnul este un material nobil și elegant, care conferă o notă de căldură și rafinament casei tale. Poți alege dintr-o varietate de culori și finisaje pentru a te asorta cu stilul arhitectural al locuinței tale.
ferestre casa lemn
ferestre casa lemn

Ce tipuri de ferestre poți comanda?

Ferestrele  se pot realiza în diferite forme, dimensiuni și modele, în funcție de preferințele și necesitățile tale. Iată câteva dintre cele mai populare tipuri de ferestre lemn:

 • Ferestre lemn oscilo-batante: sunt ferestre care se pot deschide atât pe orizontală, cât și pe verticală, oferind o ventilație optimă și o ușurință în curățare.
 • Ferestre lemn glisante: sunt ferestre care se deschid prin alunecare pe un șină, economisind spațiu și oferind o lumină naturală abundentă.
 • Ferestre lemn fixe: sunt ferestre care nu se deschid, ci doar lasă lumina să pătrundă în interior. Sunt potrivite pentru zonele cu priveliști frumoase sau pentru a completa alte tipuri de ferestre.
 • Ferestre lemn rotunde: sunt ferestre care au forma unui cerc sau a unei elipse, oferind un aspect original și modern casei tale.
 • Ferestre lemn triunghiulare: sunt ferestre care au forma unui triunghi, oferind un aspect dinamic și geometric casei tale.

Concluzie

Ferestrele lemn la comandă sunt o soluție ideală pentru casa ta, dacă îți dorești ferestre de calitate, ecologice, izolante, sigure și estetice. Pentru a beneficia de toate aceste avantaje, trebuie să alegi un furnizor profesionist și experimentat, care să îți ofere ferestre lemn personalizate după nevoile și preferințele tale. Dacă vrei să afli mai multe despre ferestrele lemn la comandă, te invităm să vizitezi site-ul nostru Urbanna, unde vei găsi o gamă variată de produse din lemn stratificat pentru casa ta.

Contactează-ne acum și cere o ofertă gratuită!

Scrie-ne la : office@fabricaurbanna.ro

Sau suna-ne la  +40 722 501 514

 

 • Category :
 • Type :
Acest formular colectează numele, adresa dumneavoastră de e-mail și numărul de telefon, pentru a putea să vă raspundem solicitărilor. Pentru mai multe informații, verificați Politica de confidențialitate, pentru a vedea cum, unde și de ce salvăm datele trimise.

Contact
Proiectele Noastre

Te asteptam sa dai viata proiectelor tale cu mobilierul si gama de usi de interior si usi de exterior in București. Showroom si fabrica de mobila: Bucuresti, Braila – Contacteaza-ne.

Acest formular colectează numele, adresa dumneavoastră de e-mail și numărul de telefon, pentru a putea să vă raspundem solicitărilor. Pentru mai multe informații, verificați Politica de confidențialitate, pentru a vedea cum, unde și de ce salvăm datele trimise.