Producatorul de mobila din lemn la comanda Fabrica Urbanna ajuta copii

Urbanna - Mobila din lemn stratificat. Usi, ferestre din lemn

mobila din lemn la comanda

Producatorul de mobila din lemn la comanda Fabrica Urbanna ajuta copiii

Pe 5 iunie, de Ziua Educatiei, elevii Liceului Tehnologic „Grigore Moisil” au sarbatorit alaturi de Fabrica Urbanna. Ziua a constat intr-o experienta cu mobila din lemn la comanda menita sa ii ajute in alegerea viitoarei unitati de invatamant.

Pentru noua specializare scolara in sistem dual, Fabrica Urbanna a ales sa puna la bataie 14 locuri pentru specializarea „tamplar universal”. Calendarul de admitere in invatamantul dual pentru anul scolar 2019-2020 prevede ca, in perioada 24-26 iunie, fisa de inscriere la invatamantul profesional dual se depune la liceele care organizează clase duale. In cadrul acestui tip de invatamant, elevii beneficiaza de 3 ani pregatire teoretica la scoala si pregatire practica in companii private precum Fabrica Urbanna. La  finalizarea studiilor, elevii vor avea intaietate la angajare.

De ce poate fi avantajoasa pentru copii o cariera in crearea de mobila din lemn la comanda

Fabrica Urbanna doreste sa asigure bursa profesionala in valoare de 200 de lei/ luna, plus alte bonusuri precum transport, masa, echipament protectie si cadouri. La finalul studiilor, elevii vor primi si un contract de munca. Incepand cu anul scolar 2019- 2020, Liceul Tehnologic “Grigore Moisil” va avea si o clasa de invatamant profesional dual cu dubla specializare, clasa infiintata la cererea agentilor economici.

“Ne dorim ca absolventii de clasa a VIII-a sa aiba parte de cea mai buna pregatire. In plus, exista numeroase avantaje pentru cei care vor alege liceul nostru. Spre exemplu, elevii inscrisi la invatamantul profesional de 3 ani primesc o alocatie de stat in valoare de 200 lei/luna. Pentru profilul Tamplar universal, fiecare elev va primi si o bursa de 200 lei/luna din partea angajatorului si, cel mai important, va fi angajat in cadrul firmei la finalizarea studiilor. Practic, elevii au sansa inca de pe bancile scolii sa invete o meserie si apoi sa isi construiasca o cariera in specializarea aleasa. Iar noi ii vom sustine pe elevii nostri de la liceu si scoala profesionala si prin stadii de practica in strainatate, prin intermediul proiectelor europene in care liceul nostru este implicat”, a declarat Alexandru Dita, directorul Liceului Tehnologic “Grigore Moisil” Braila.

„Am mers cu elevii in cadrul programului de orientare si consiliere profesionala si foarte multi dintre copii sunt interesati de invatamantul profesional si unii dintre ei vor in mod direct sa mearga la Liceul Tehnologic «Grigore Moisil», la clasa Fabricarea produselor din lemn. Copiii au fost incantati de ce au vazut la sediul URBANNA, iar activitatea este una mai mult decat binevenita in conditiile in care orientarea in cariera este o problema la ora actuala pentru absolventii de gimnaziu.” a declarat Iulia Adelina Mihai, prof. de limba engleza la Scoala “Ec. Teodoroiu”.

Fabrica Urbanna doreste sa duca mai departea pasiunea pentru lucrul in lemn si mobila din lemn la comanda. In acelasi timp, aceasta initiativa de implicare in sistemul de invatamant dual speram ca va contura noi pasiuni pentru aceasta meserie.

 

  • Category :
  • Type :
Acest formular colectează numele, adresa dumneavoastră de e-mail și numărul de telefon, pentru a putea să vă raspundem solicitărilor. Pentru mai multe informații, verificați Politica de confidențialitate, pentru a vedea cum, unde și de ce salvăm datele trimise.

Contact
Proiectele Noastre

Te asteptam sa dai viata proiectelor tale cu mobilierul si gama de usi de interior si usi de exterior in București. Showroom si fabrica de mobila: Bucuresti, Braila – Contacteaza-ne.

Acest formular colectează numele, adresa dumneavoastră de e-mail și numărul de telefon, pentru a putea să vă raspundem solicitărilor. Pentru mai multe informații, verificați Politica de confidențialitate, pentru a vedea cum, unde și de ce salvăm datele trimise.