Bucura-te de lumina in casa ta cu ferestrele din lemn de la Fabrica Urbanna

Urbanna - Mobila din lemn stratificat. Usi, ferestre din lemn

Ferestre din lemn stratificat clasice

Bucura-te de lumina in casa ta cu ferestrele din lemn de la Fabrica Urbanna

Cand iti doresti o infuzie de lumina in casa ta, alege ferestre din lemn elegante de la Fabrica Urbanna. Acestea vor deveni micul tau „portal” catre lume de afara si catre aerul proaspat si curat necesar in orice casa, in fiecare zi.

Ferestrele din lemn multistratificat de la Fabrica Urbanna prezinta o multitudine de avantaje; astfel, alegerea lor in procesul de creare sau redecorare a locuintei se va dovedi o alegere impecabila pe termen lung. Acestea sunt elemente cheie in arhitectura oricarei locuinte, dintr-o gama variata de motive: lumina, aspect estetic, aerisirea casei, izolatie, etc.

Ce avantaje ai cand alegi ferestre din lemn de la Fabrica Urbanna?

In toti anii de existenta ai brandului Fabrica Urbanna, am inteles foarte clar nevoile clientilor nostri; mai mult, ne-am dorit sa venim in intampinarea lor si a nevoilor specifice, pentru a usura acest proces. Datorita echipei, care de multi ani imbunatateste procesul de interventie asupra lemnului, suntem bucurosi ca acum putem garanta procesul care este 100% ecologic. Ne mandrim cu fiecare avantaj pe care aceste ferestre il ofera clientilor si te invitam si pe tine sa le descoperi pe toate mai jos.

#1 Confort si siguranta

Calitatea ferestrelor din gama noastra ofera clientilor tot confortul necesar pentru a se simti in siguranta. In plus, nivelul lor ridicat de izolatie termica si fonica, alaturi de eliminarea problemelor de condens, iti vor face viata mult mai usoara.

Ferestre din lemn natural

#2 Durabilitatea in timp 

Esentele si tipurile de lemn folosite la fabricarea ferestrelor noastre le fac o investitie foarte buna in timp. In plus, tu poti customiza cu usurinta ferestrele pe care ti le doresti, la comanda. Mai mult, poti alege din multiple tipuri de sticla care sa iti ofere protectie solara.

ferestre din lemn stratificat

#3 Caracteristici tehnice

 • Gama de ferestre realizate cuprinde grosimile de 68, 80, 92mm
 • Geamul este termopan unicameral sau tripan bicameral, cu grosimi de pana la 52mm
 • Sticla utilizata este cu control solar marca Saint Gobain
 • Profilul utilizat in productie este multistratificat
 • Speciile utilizate in productia de ferestre: molid, pin nordic, stejar, meranti
 • Ferestrele sunt echipate cu feronerie cu inchidere multipunct marca MACO
 • Etansarea intre toc si cercevea se face cu doua randuri de garnituri
 • Finisajul este realizat cu produse pe baza de apa ecologice
 • Nuantele de finisaj sunt nelimitate, de la impregnanti colorati care lasa fibra lemnului vizibila pana la vopseluri conform paletar RAL

Te asteptam sa ne contactezi pentru ca expertii nostri sa te poata ghida in alegerea ferestrelor din lemn mult dorite. Iti garantam ca te vei bucura de ele multi ani de acum incolo, precum si de infuzia de lumina pe care o vo aduce in casa ta.

 • Category :
 • Type :
Acest formular colectează numele, adresa dumneavoastră de e-mail și numărul de telefon, pentru a putea să vă raspundem solicitărilor. Pentru mai multe informații, verificați Politica de confidențialitate, pentru a vedea cum, unde și de ce salvăm datele trimise.

Contact
Proiectele Noastre

Te asteptam sa dai viata proiectelor tale cu mobilierul si gama de usi de interior si usi de exterior in București. Showroom si fabrica de mobila: Bucuresti, Braila – Contacteaza-ne.

Acest formular colectează numele, adresa dumneavoastră de e-mail și numărul de telefon, pentru a putea să vă raspundem solicitărilor. Pentru mai multe informații, verificați Politica de confidențialitate, pentru a vedea cum, unde și de ce salvăm datele trimise.