Cum sa iti infrumusetezi casa cu mobilier din lemn la comanda

Urbanna - Mobila din lemn stratificat. Usi, ferestre din lemn

Mobilier din lemn pentru bucatarie

Cum sa iti infrumusetezi casa cu mobilier din lemn la comanda

Atunci cand vrei un efect deosebit de decorare in casa ta, alege mobilier din lemn la comanda de la Fabrica Urbanna. Ne mandrim cu proiectele deosebite pe care le-am creat in timp impreuna cu clientii nostri. Produsele realizate sunt concepute cu o viziune aparte, cu materiale de calitate si mai ales cu experienta indelungata a artizanilor.

Stim ca fiecare decor este unic, iar produsul finit trebuie sa reflecte stilul si functionalitate fiecarei familii. Spatiul ideal de locuit nu este usor de obtinut; el presupune munca, efort, alegeri si furnizorul perfect pentru ca mobilierul sa fie desavarsit. In tot acest proces, noi suntem extrem de deschisi pentru a te ajuta sa iti transpui visul in realitate. Si mai mult.

Importanta mobilierului din lemn in arhitectura casei

Atunci cand amenajezi interiorul unei case, mobilierul este un element cheie. Ales asa cum trebuie, el poate conferi spatiului stil, luminozitate, o atmosfera specifica sau il poate face sa para mai generos; tu alegi ce iti doresti. Mai mult, el leaga incaperile intre ele, armonizandu-le. Poti opta pentru acelasi stil de mobilier in toata casa sau poti realiza un stil eclectic, diferit in incaperi, insa armonios per total. Cu fabrica proprie, ne ocupam chiar noi de prelucrarea lemnului pentru un produs de calitate si cu finisaje de top, ce mentin lemnul ani in sir.

Mobilier din lemn

Disponibile intr-o gama larga de nuante si stiluri, piesele de mobilier se fac pe baza de proiect, iar echipa noastra se va ocupa de-a-ntregul de toate detaliile. De la masuratori si prelucrare, pana la transport si montaj. In plus, tu ai lejeritatea de a ajusta inaltimile, latimile, finisajele si alte detalii.

Alege stilul de mobilier din lemn la comanda care ti se potriveste

Ce preferi ca stil de mobilier din lemn in amenajarea casei? Clasic sau contemporan, eclectic sau minimalist – ai o selectie larga de stiluri ce pot fi configurate cu usurinta. Mai mult, esentele de lemn au, fiecare, o amprenta specifica, de la aroma, la textura, la personalitate: molid, pin nordic, meranti sau stejar si multe altele.

mobilier din lemn

Caracteristici tehnice

  • Se realizeaza pe baza de proiect
  • Materiale folosite sunt in functie de cerinta – lemn masiv, stratificat, panouri furniruite, lemn invechit, cu posibilitati de innobilare cu cornise, capiteluri, ornamente specifice.

Abia asteptam sa descoperim visul tau in materie de mobilier din lemn la comanda. Contacteaza-ne iar noi iti promitem ca vom realiza cu drag si profesionalism exact viziunea ta pentru casa perfecta. De asemenea, nu ezita sa ne vizitezi in showroom-ul Fabrica Urbanna pentru a te bucura cu proprii ochi de proiectele noastre.

  • Category :
  • Type :
Acest formular colectează numele, adresa dumneavoastră de e-mail și numărul de telefon, pentru a putea să vă raspundem solicitărilor. Pentru mai multe informații, verificați Politica de confidențialitate, pentru a vedea cum, unde și de ce salvăm datele trimise.

Contact
Proiectele Noastre

Te asteptam sa dai viata proiectelor tale cu mobilierul si gama de usi de interior si usi de exterior in București. Showroom si fabrica de mobila: Bucuresti, Braila – Contacteaza-ne.

Acest formular colectează numele, adresa dumneavoastră de e-mail și numărul de telefon, pentru a putea să vă raspundem solicitărilor. Pentru mai multe informații, verificați Politica de confidențialitate, pentru a vedea cum, unde și de ce salvăm datele trimise.