Case mai frumoase cu usi de exterior din lemn semnate URBANNA

Urbanna - Mobila din lemn stratificat. Usi, ferestre din lemn

Prelucram la comanda -Usa din lemn natural pentru exterior moderna

Case mai frumoase cu usi de exterior din lemn semnate Urbanna

Orice casa poate deveni „acasa” cu usi de exterior din lemn de la Fabrica Urbanna. Gama noastra de usi de exterior se pliaza pe o variate de dorinte si de necesitati – clientii nostri se indragostesc iremediabil de ele.

O usa exterioara este esentiala oricarei case, si nu doar din motive arhitecturale. Aceasta face legatura intre interiorul casei si afara si este trebuie sa respecte o serie de cerinte de siguranta pentru ca tu sa te simti protejat acasa. Indiferent de stil, fie ca vorbim de usi clasice sau moderne, acestea te vor ajuta sa ai o casa exact asa cum ti-ai dorit.

Usa exterior lemn natural clasica

Ca intotdeauna, materialul in focus este lemnul. Pur si natural, el emana naturalete, calm, siguranta si atemporalitate. O usa de exterior din lemn nu se va demoda niciodata si isi vor dovedi valoarea timp indelungat.

Usa pentru exterior din lemn natural moderna

Ce caracteristici au usile de exterior din lemn de la Urbanna?

Punem multa dedicare si mult drag pentru lemnul lucrat, alaturi de accesorii de siguranta, din materiale premium, care sa completeze stilul usilor. Poti accesoriza cu manere, balamale si praguri, create special pentru a pune in valoare desingul usii. Tot procesul tehnologic de manufacturare se realizeaza in Fabrica Urbanna. De la lemn la profil si apoi la usa, intregul proces de fabricatie este 100% ecologic.

Usile sunt unele dintre cele mai expresive si importante caracteristici ale unei cladiri. Sunt parte a plicului termal, conferind in acelasi timp lumina, control al sunetului si ventilatie naturala. Si bineinteles, siguranta.

Fiecare usa este personalizabila in functie de dorintele clientului: esenta de lemn folosita, culoarea, tipul de sticla, designul. Usa va purta amprenta ta in intregime.

Usa clasica lemn natural exterior

#1 Usi durabile si rezistente la intemperii

Procesul nostru de productie si calitatea lemnului ne ajuta sa realizam usi extrem de rezistente. Acestea se bucura de izolatie termica si fonetica, si, in plus, sunt rezistente socurilor. Astfel, tu te vei simti acasa ca intr-un sancturar propriu.

#2 Usi in stil clasic sau modern

O usa de exterior perfecta defineste locuinta si poate da tonului designului, atat exterior cat si interior. Usile clasice sunt mereu o alegere impecabila – ele vor oferi exteriorului casei rafinament si eleganta. Cele moderne pot crea un efect wow prin designul lor, reflectand personalitatea si gusturile fiecarui client.

Usa pentru exterior moderna

#3 Diversitate si naturalete

Fiecare usa realizata de artizanii nostri reflecta esenta lemnului: cald, durabil, estetic, plin de personalitate. In functie de stilul casei tale, iti vom crea o oferta si o usa personalizata, pentru a reflecta ideile tale, cat si idealul tau.

Inspira-te din colectia URBANNA pentru usi moderne si clasice de exterior si apoi contacteaza-ne – te vom ajuta sa construiesti usa perfecta.

  • Category :
  • Type :
Acest formular colectează numele, adresa dumneavoastră de e-mail și numărul de telefon, pentru a putea să vă raspundem solicitărilor. Pentru mai multe informații, verificați Politica de confidențialitate, pentru a vedea cum, unde și de ce salvăm datele trimise.

Contact
Proiectele Noastre

Te asteptam sa dai viata proiectelor tale cu mobilierul si gama de usi de interior si usi de exterior in București. Showroom si fabrica de mobila: Bucuresti, Braila – Contacteaza-ne.

Acest formular colectează numele, adresa dumneavoastră de e-mail și numărul de telefon, pentru a putea să vă raspundem solicitărilor. Pentru mai multe informații, verificați Politica de confidențialitate, pentru a vedea cum, unde și de ce salvăm datele trimise.