Cum alegi ușa pentru camera ta? Semnificațiile culorilor în designul interior

Urbanna - Mobila din lemn stratificat. Usi, ferestre din lemn

Cum alegi ușa pentru camera ta? Semnificațiile culorilor în designul interior

Află cum alegi culoarea pentru ușa din camera ta. Descoperă semnificațiile fiecărei culori și alege să dai o notă personală camerei tale!

Atunci când pășești într-o încăpere, primul element care îți captează atenția este ușa. Deși poate părea un detaliu minor, ușile de interior au un rol esențial în conturarea atmosferei din locuința ta.

În designul interior, alegerea culorilor poate influența în mod semnificativ atmosfera și percepția generală a spațiului. De exemplu, utilizarea unor culori calde precum roșu și portocaliu poate oferi un aer dinamic și stimulant la intrarea în cameră. Pe de altă parte, nuanțele reci cum ar fi albastrul și verdele pot contribui la o atmosferă mai relaxantă și răcoritoare.

Iată câteva interpretări generale ale semnificațiilor culorilor, pe care le poți folosi atunci când alegi culoarea ușii de interior:

 • Roșu:

Adesea asociat cu pasiunea, energia și intensitatea. Poate simboliza putere, îndrăzneală, competitivitate, ambiție.

 • Albastru:

Această culoare este deseori legată de liniște, stabilitate și încredere. Este considerată o culoare care promovează relaxarea și un sentiment de securitate și siguranță.

 • Galben:

În mod obișnuit reprezintă fericirea, pozitivitatea și optimismul. Poate fi, de asemenea, asociat cu creativitatea și căldura.

 • Verde:

Adesea legat de natură, creștere și regenerare. Poate transmite sentimente de echilibru, armonie și sănătate.

 • Violet:

Istoric asociat cu regalitatea și luxul. Poate reprezenta, de asemenea, creativitatea, misterul și spiritualitatea.

 • Portocaliu:

Asociat cu entuziasmul, energia și spiritul ludic. Adesea este considerată o culoare vibrantă și captivantă.

 • Roz:

De multe ori a fost legat de feminitate, tandrețe și romantism. Nuanțele mai deschise pot sugera un sentiment de puritate și inocență.

 • Negru:

Simbolizează caracterul sofisticat, eleganța și puterea. Poate reprezenta, de asemenea, misterul și formalitatea.

 • Alb:

Adesea asociat cu puritatea, simplitatea și curățenia. Poate sugera, de asemenea, un sentiment de inocență și neutralitate.

 • Gri:

Legat de neutralitate, echilibru și spirit practic. Este adesea considerată o culoare care nu stârnește emoții puternice.

 

De ce să alegi ușile colorate URBANNA?

Ne dorim soluții durabile pentru spațiul tău. Prin urmare, am dezvoltat uși care nu doar îndeplinesc cerințele estetice, ci și cele funcționale – esențiale într-un produs de calitate.

 • Siguranță durabilă

Ușile colorate URBANNA sunt caracterizate de un profil de lemn de înaltă calitate, fabricat intern pentru a garanta durabilitatea și soliditatea în timp.

 • Tratament ecologic

Lemnul utilizat în producția ușilor este supus unor tratamente de impregnare și lacuri pe bază de apă, ecologice. Aceste tratamente nu doar că sunt prietenoase cu mediul, dar oferă și o protecție puternică împotriva factorilor de degradare.

 • Rezistență la decolorare

Folosind lacuri de înaltă calitate, ușile noastre colorate prezintă o rezistență excelentă la decolorare în fața expunerii la soare și alte influențe externe.

 

Descoperă colecția noastră de uși colorate pentru interior

Culoarea ușii reprezintă o modalitate subtilă de a-ți exprima personalitatea. De aceea, în timp ce alegi culorile pentru ușa camerei tale, apelează la unicitatea personalității tale pentru a crea un mediu care să se potrivească cu felul tău autentic de a fi.

Echipa noastră îți stă la dispoziție pentru a răspunde la întrebări și pentru a te ajuta să alegi ușa ideală, care să se potrivească personalității și designului interior al casei tale.

Explorează colecția de uși colorate de pe site-ul nostru, unde vei găsi o gamă variată de opțiuni pentru fiecare stil și personalitate.

Vrei să iei legătura rapid cu noi? Sună-ne la +40 722 501 514, scrie-ne pe mail la office@fabricaurbanna.ro sau completează formularul de mai jos.

 • Category :
 • Type :
Acest formular colectează numele, adresa dumneavoastră de e-mail și numărul de telefon, pentru a putea să vă raspundem solicitărilor. Pentru mai multe informații, verificați Politica de confidențialitate, pentru a vedea cum, unde și de ce salvăm datele trimise.

Contact
Proiectele Noastre

Te asteptam sa dai viata proiectelor tale cu mobilierul si gama de usi de interior si usi de exterior in București. Showroom si fabrica de mobila: Bucuresti, Braila – Contacteaza-ne.

Acest formular colectează numele, adresa dumneavoastră de e-mail și numărul de telefon, pentru a putea să vă raspundem solicitărilor. Pentru mai multe informații, verificați Politica de confidențialitate, pentru a vedea cum, unde și de ce salvăm datele trimise.